Besök möjligheter och studiebesök

Nyfiken på hur vi förvaltar och utvecklar vår permakultur gård? Och hur vi övergår till en mer oberoende sätt att leva? Vi välkomnar dig att besöka oss. Det är fantastiskt roligt att få visa upp gården, djuren och berätta om vår livsstil här på landet.
Vi kan visa dig till exempel hur vi: odlar våra grönsaker, använder våra djur i processerna, visa våra naturliga byggprojekt, planerar med permakultur, kompost och bygga vår jord, hö  med lie, bygga staket, hanterar vår skog, odlar våra träd, bygga vår fruktträdgård och mycket mer …
Kontakta oss med dina önskemål och hur många ni är så kan vi planera hur allt kan passa ihop.

Njordstorp och namnet

Vi på Njordstorp Permakulturgård är självförsörjande, odlar ekologiska grönsaker, frukt och föder upp ekologiska kaniner. Vi flyttade hit 2011 och har utvecklat gården med hjälp av permakultur och med omställningstanken för att bli ett exempel på en fungerande omställningsgård i familjestorlek.

Gårdens namn: Njord (‘kraft’ eller ‘styrka’), är en av vanerna och havets, vädrets, rikedomens, handelns, sjöfartens och fiskets gud i nordisk mytologi, far till tio barn varav han fick Frej och Freja med sin första, okända hustru, som också var hans syster. Njord är son till Natt (mytologi) och Nagelfare samt halvbror till Frigg (källa: wikipedia).

Cykla hos Njordstorp

Upptäck trakten på cykel. Klicka nedan för att gå till webbplatsen:

Boende

Mysig Natur Stuga att hyra

Stuga med 2 madrasser på loft, soffa och bord. Sittplats med bord framför stugan.
12V LED-ljus och utedass bredvid. Du kan få en turistkarta med promenader och cykelleder till många fina platser och sjöar.

Från 199 kr/natt eventuell lakan 30 kr/pp och sängkläder 80kr/2pers per växel. El finns att koppla på och värme element, avgift 35kr och 3kr/kW.

Måltider går att boka beroende på tillgång (allt från gården).

Mer information Naturboende stuga på AirBnB eller skicka e-post

Njordstorp stuga fram