Studiebesök hos Njordstorp

Vi välkomnar dig att besöka oss. Det är fantastiskt roligt att få visa upp gården, djuren och berätta om vår livsstil här på landet.

Vi kan visa dig till exempel hur vi: odlar våra grönsaker, använder våra djur i processerna, visa våra naturliga byggprojekt, planerar med permakultur, kompost och bygga vår jord, hö med lie, bygga staket, hanterar vår skog, odlar våra träd, bygga vår fruktträdgård och mycket mer …

Kontakta oss med dina önskemål och hur många ni är så kan vi planera hur allt kan passa ihop.

Njordstorp och namnet

Vi på Njordstorp Permakulturgård är självförsörjande, odlar ekologiska grönsaker, frukt och föder upp ekologiska kaniner. Vi flyttade hit 2011 och har utvecklat gården med hjälp av permakultur och med omställnings tanken för att bli ett exempel på en fungerande omställningsgård i familjestorlek.

Gårdens namn: Njord (‘kraft’ eller ‘styrka’), är en av vanerna och havets, vädrets, rikedomens, handelns, sjöfartens och fiskets gud i nordisk mytologi, far till tio barn varav han fick Frej och Freja med sin första, okända hustru, som också var hans syster. Njord är son till Natt (mytologi) och Nagelfare samt halvbror till Frigg (källa: wikipedia).

Cykla hos Njordstorp

Upptäck trakten på cykel. Klicka här för att gå till webbplatsen.

Webbsida
Nysäters Cyklar

Boende

Stuga med 2 madrasser på loftet, soffa och bord.
12V LED-ljus och utedass.

från 185 kr/natt eventuell sovlakan 60 kr/per växel

Mer information Natur stuga på AirBnB eller skicka e-post

Natur Stuga Njordstorp