Ingredienser:
4 msk farinsocker
2 msk smör
1 kopp ketchup
2 sticks vitlöksklyftor
1 msk chilipulver
4 msk Worcestershire sås
1 hackad lök
4 msk vinäger
1 tsk tabasco
0,20 l vatten eller kycklingbuljong
salt
1
Lägg alla ingredienser utom kanin i 'slow cooker' och rör om.
2
Skär kanin i bitar och lägg sedan i slow cooker. Slå på låg värma 6 till 7 timmar tills kaninen är
mört och köttet falla av ben.
3
Servera på bröd och kålsallad.
Ingredienser
4 msk farinsocker
2 msk smör
1 kopp ketchup
2 sticks vitlöksklyftor
1 msk chilipulver
4 msk Worcestershire sås
1 hackad lök
4 msk vinäger
1 tsk tabasco
0,20 l vatten eller kycklingbuljong
salt
Instruktioner
1
Lägg alla ingredienser utom kanin i 'slow cooker' och rör om.
2
Skär kanin i bitar och lägg sedan i slow cooker. Slå på låg värma 6 till 7 timmar tills kaninen är
mört och köttet falla av ben.
3
Servera på bröd och kålsallad.