Misodippsås

mängd1 portion

Ingredienser:

 1 msk Värmlands Bondböns Miso (Njordstorps Miso)
 1 msk Tamari (Njordstorps Tamari, eventuellt glutenfri)
 1 msk Sesamfrön (rostade)
 2 msk Rapsolja
 3 msk Vinäger (Njordstorps Vinäger)
 ½ tsk valfri: Färsk ingefära / eller 1/4 tsk torkad
 ¼ tsk valfri: Chili flingor (Njordstorps Chiliflakes)

1

Blanda ingredienserna till en homogen sås.

2

Såsen är gott till bl.a. tempeh, dumpling, nudelsallad och vårrullar. Har man kvar använd det för att woka grönsaker i.

Vi använder våra unika råvaror så mycket som möjligt och det går bra att ersätta detta med vad du har.

Ingredienser

 1 msk Värmlands Bondböns Miso (Njordstorps Miso)
 1 msk Tamari (Njordstorps Tamari, eventuellt glutenfri)
 1 msk Sesamfrön (rostade)
 2 msk Rapsolja
 3 msk Vinäger (Njordstorps Vinäger)
 ½ tsk valfri: Färsk ingefära / eller 1/4 tsk torkad
 ¼ tsk valfri: Chili flingor (Njordstorps Chiliflakes)

Instruktioner

1

Blanda ingredienserna till en homogen sås.

2

Såsen är gott till bl.a. tempeh, dumpling, nudelsallad och vårrullar. Har man kvar använd det för att woka grönsaker i.

Vi använder våra unika råvaror så mycket som möjligt och det går bra att ersätta detta med vad du har.

Misodippsås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *